Кайтсърф – фантазия

 

Софтуер за хора

Намерих страхотен интернет магазин. Там се продава софтуер за хора! Можеш да си закупиш умения за всякакви екстремни спортове. Това лято ще се кефя на кайт, само срещу 125 евро. Записал съм се за 20-ти май, в 9:00. Хората се мъчат с години, губят си времето и пак не могат да карат, а аз се уредих по лесния начин. Взимам наготово, направо майсторско ниво и то на момента. Ще бъда готов още за началото на сезона.

Нано технологии

Успели са да свалят информацията от хора, дето не го мислят кайта. Някакъв институт е създал безвреден разтвор, който се инжектира. С микро-импулси се “желират” нано-пътеки до невроните, в активната при каране на кайт, зона в мозъка. С това, доблиращо  нервната система “опроводяване”, са успели да адресират паметта и да свалят необходимата информация.

Не е толкова просто

Само един концерн има правата, защото са създали програма за адаптация на човешкия мозък към компютъра. Могат да преобразуват и записват биохимичните процеси в двуичен код и обратното.

С програмата “кайт” ставаш най-добрия

Софтуерът е обобщен от десете най-добри кайтисти. Уменията им взаимно се допълват. Не знам колко са им платили, но определено си заслужава.

Хич не е страшно

За да те ъпгрейтват, трябва да те “опроводят” . Става за половин час. Въпросните нано-пътеки са несъизмеримо малки и въобще не пречат на кръвообращението. След манипулацията, с друг разтвор те изчистват. Цялата работа е един час. След това, няма и следа, всичко се изхвърля от организма. Остава ти само високата кайт класа.

В 21 век всичко е възможно

Човекът сам по себе си е една биологична машина, управлявана от мощен компютър – мозъка. Операционата му система е с опция за самоусъвършенстване. Това става непрекъснато и се прави в движение. Различните екземпляри се развиват в различни насоки, защо да не се възползваме от новите технологии?  Защо трябва да хабим време и енергия:)

Щели да предлагат Камю. Непременно ще се възползвам, определено имам проблем с него:)…….

Дали пък да не проговоря китайски?…..

Шега

За да звучи правдоподобно тази хрумка, си измислих технология. Би било страхотно, един ден да си update, download знания, умения,…. професионална квалификация.

През годините много мои хрумвания са се случвали след време……, така че човек никога не знае. 

Рали, напомни на Коко, един ден да си потърси авторските права. Адресация на невроните чрез “опроводаване” реализирано в кръвоносната ситема. Протичането на импулс втвърдява нано-пътечки в проводим разтвор, които в последствие се използва за инфо-сигнали….  🙂

This entry was posted in Fiction. Bookmark the permalink.

One Response to Кайтсърф – фантазия

  1. Хехе, шегата си я бива.
    Моля, когато излезе софтуера за скейтборд да се свържете с мен – имам голямо желание, но нямам време и ……болкоуспокояващи 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *